Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2017, 10. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 10-09-2020;,senest opdateret 10-09-2020 13:37:45

 

 

 

Omskåren asparges

Jøder og muslimer bør holde op med deres børnemishandling. De bør lære af den danske folkekirkes gode evne til at trylle madvarer om til religiøse symboler

 

 

 

Flere topfolk i Dansk Folkeparti er oppe at køre, fordi de er bange for, at jøder vil forlade Danmark, hvis vi forbyder dem at molestere deres spæde drenge ved, at en præst skærer forhuden af. Mærkeligt nok har ingen muslimer så vidt vides hverken truet med eller forladt landet, fordi man har forbudt muslimer at molestere deres piger med omskæring. Jøder må altså være mere sarte end muslimer. Eller også er forhud bare i højere kurs end skamlæber og klitoris i religiøse kredse.

Køllebank vil udglattende foreslå, at jøder og muslimer lader sig inspirere af den danske folkekirkes afslappede måde at omgås selv de allermest hellige anliggender på.

Alle folkekirkemedlemmer finder det fx helt i orden, at man i nadveren bare lader som om, man drikker Jesu blod og spiser hans legeme, og ikke gør det i virkeligheden. Det muliggør præsten ved at trylle noget vin og noget oblatbrød om til blod og kød, hvorefter det indtages.

Jøder og muslimer bør på lignende vis få deres præster til at trylle fx en tynd asparges om til en penis, før de går løs med skalpellen.

Så kan de ovenikøbet tage hele glansen af penis og spise den med varmrøget laks og ægge-vinaigrette (se øverste billede til højre), uden at det gør spor nas på barnet.

 

 

 

Læs Omskæring: Folketingsmedlemmer takker verdensreligioner, KjoellerNEWS

 

Læs Troen på teksten, Kommentar

 

Læs Gud som retorisk nødvendighed, Kommentar

 

Læs

 

 

Køllebanken ”Omskåren asparges” er en opdatering og revision til vor tid af en Groft sagt som blev bragt i Berlingske d. 21/7 2012.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk