Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

Bibliotekerne, lektørudtalelse

2020, 13. oplag

2016, print on demand

2015, print on demand

 

 

 

FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

 

Først lagt op 26-01-2021;,senest opdateret 26-01-2021 13:15:23

 

 

 

 

En kapitalist trækker procenter ud af coronakapital (foto fra Jyllands-Posten)

 

Coronakapitalismen besejrer EU

EU-bureaukratiet er sprængfyldt med idealistiske tågehorn og støvsuget for klart tænkende forretningsfolk. Derfor udebliver vaccinerne i EU.

 

 

 

Alt tyder på, at EU har dummet sig i aftalerne om coronavaccinationer. Vaccineproducenterne har først sikret deres indtægter ved at indgå faste aftaler med EU om udvikling af vacciner. Derefter har de udsat leveringer til EU med dårlige undskyldninger om tekniske problemer. Herved har de fået tid til at gå ud på det fri coronamarked for at sælge og levere til de højest mulige priser de leverancer som de ”desværre” har været nødt til at udskyde til EU-landene. Smart. Konklusion: I EU er der for mange idealistiske bureaukratiske tågehorn og for få klart kynisk tænkende forretningsfolk som er i stand til at advare de idealistiske tågehorn mod at tiltræde ædle aftaler, hvor de bliver snydt hurtigere end corona smitter.

 

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk