FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Først lagt op 05-04-2021,,senest opdateret 05-04-2021 13:29:48

Aya, foto: Politiken

 

 

Hvis syriske Aya bliver,

så bør der dannes mobile udrykningshold som tager ud og etablerer dansker-lejre i hårdt prøvede områder i verden, hvor folk har det elendigt.

 

Flere medier med Politiken i spidsen kører i øjeblikket kampagne for at den syriske pige, Aya som står til hjemsendelse, bør have lov at tage en dansk studentereksamen om 3 måneder og blive her i landet. Men hun er kun kommet ind her, fordi hendes land var i akut kaos. Og under forudsætning af at hun skulle hjem igen, når/ hvis hendes land igen kom i rimelig orden.

Det er svært at lave suppleringsregler som gør det muligt for overraskende artige, dygtige flygtningebørn at blive her i landet. Fx denne: ”Hvis du inden du skal sendes hjem, er blevet så sympatisk dansker at det ifølge førende danske medier vil være en skændsel at sende dig ud af Danmark til dit eget land, så må du gerne blive i Danmark til evig tid.”

Denne suppleringsregel vil ramme alle dem på kloden der aldrig får chancen her i landet for at bevise hvor gode danskere de i virkeligheden er. Der bør derfor dannes mobile udrykningshold som tager ud og etablerer dansker-lejre i hårdt prøvede områder i verden, hvor folk har det elendigt. Herefter kan man så – efter en prøvetid i danskerlejren – udvælge de særligt danskerduelige på stedet til fast borgerskab her i landet. Alt andet ville være groft uretfærdigt.

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

Læs

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

 

 

Kjoeller.dk

Seneste kommentarer

KjoellerNEWS

Alle bøger