Først lagt op 17-09-2021,,senest opdateret 17-09-2021 13:35:14

 

 

 

 

Lucky comeback

At Løkke nu vender tilbage som partileder for et selvskabt parti efter at være blevet kasseret af Venstre, gør ham ekstra pikant i TV-føljetonen

 

Lars Løkke Rasmussens ny parti, Moderaterne, er nu opstillingsberettiget til næste Folketingsvalg. Flere medier har i den anledning interviewet ham om partiets program og partiets kandidater ud over Løkke selv. Men uden resultat. Løkke siger at det må vente til efter kommunalvalget (16-11-2021).

Ifølge vores demokratiske børnelærdom fra folkeskolen er det en helt gakket måde at starte et nyt parti på. Først skal et parti have et partiprogram som samler nok stillere til at partiet kan opstilles. Derefter en række kandidater som vil kæmpe for at programmet bliver virkelighed.

Løkke demonstrerer tydeligt at program og kandidater i praksis sagtens kan vente. Bare man har en fængende topfigur til Den politiske komedie, dvs. den TV-føljeton hvor toppolitikerne dagligt optræder, så enhver vælger let lever med. Og her er Løkke allerede veteran.

Og at han nu vender tilbage som partileder for et selvskabt parti efter at være blevet kasseret af Venstre, gør ham ekstra pikant i TV-føljetonen. Alt det kedsommelige politiske bogholderiarbejde kan derfor sagtens vente til der engang bliver tid.

 

Læs

 

 

Læs

 

Læs

 

Alle bøgerne er fuldstændig klare til at blive købt og læst 😊

100 s.

100 s.

331 s.

156 s.

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk