Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Aldrig udsendt til pressen, grundet forfatterens afsky for undertrykkelse.

Bibliotekerne fik dog mulighed for at lave en lektørudtalelse:

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

2023, paperback, 2. rev. udg. 17. oplag

2004, 2007, paperback, 2016, print on demand. ePub

2015- , print on demand. ePub siden 2013

 

 

 

 

Først lagt op 02-02-2024; senest opdateret 02-02-2024 20:55:29

 

Mudderskredet som viste sig i virkeligheden at være Ølst Bakker

Privatfoto fra TV: Klaus Kjøller.

 

Læren af Ølst Bakker

Det der gør mudder-sagen vanskelig at forstå, er, at almindelige danskere slet ikke omgås advokater nær så naturligt, som folk som Torben Østergaard-Nielsen.

 

 

 

 

 

Både Mette Frederiksen og Ekstrabladet har udråbt milliardæren Torben Østergaard-Nielsen til overskurk i sagen om det angribende mudderbjerg ved Randers. Og de 94 % ikke-nørdede TV-seere i landet har fået klart indtryk af, at skurken straks uden nåde har kappet alle bånd til mudderbjerget -- ved at erklære det ansvarlige firma, Nordic Waste, konkurs.

Men i dag oplyser Politiken så, at ”Milliardær afgør fremtiden for Ølst bakker.”

--- Hva’? spørger læseren vantro. --- Hvem er Ølst Bakker?

Det er åbenbart det angribende mudderbjergs rigtige navn.

Torben Østergaard-Nielsen ejer altså stadig den grund som det tidligere mudderbjerg, nu Ølst Bakker, fortsat vandrer på. Det firma som gik nedenom og hjem, Nordic Waste, stod udelukkende for at rense jorden. Grunden ejes fortsat af et (endnu) ikke konkursramt firma som ejes af den samme mand, men hedder noget helt andet, nemlig DSH Environment. Alt sammen ifølge Politiken.

Det der gør sagen vanskelig at forstå, er, at almindelige mennesker slet ikke omgås advokater nær så naturligt, som folk som Torben Østergaard-Nielsen.

Almindelige TV-seere, vælgere og avislæsere lever derfor et juridisk set primitivt liv, hvor alt er rodet sammen i ét eneste selskab, som kaldes familien. Står man pludselig overfor et alvorligt mudderangreb fra haven, går man derfor ned sammen. Udelukkende fordi familien ikke i tide er blevet inddelt i ét selskab som skal holde haven ren, og et andet selskab som ejer haven.

 

© Klaus Kjøller

 

 

 

Læs

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk