Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Aldrig udsendt til pressen, grundet forfatterens afsky for undertrykkelse.

Bibliotekerne fik dog mulighed for at lave en lektørudtalelse:

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

2023, paperback, 2. rev. udg. 17. oplag

2004, 2007, paperback, 2016, print on demand. ePub

2015- , print on demand. ePub siden 2013

 

 

 

 

Først lagt op  26-06-2024. Senest opdateret 26-06-2024 12:50:42

 

 

 

Morten Hjulmand skyder på mål i venskabskampen mellem Danmark og Schweiz den 23. marts 2024.

Foto: Af Michael Barrett Boesen/ Ritzau Scanpix./ Den Store Danske/ Materialet er fri af ophavsret

 

Optimismens hjemland

 

Vi er landet, hvor en Putin og en Donald Trump er dødsdømte inden de opstår. Så selvfølgelig slår vi Tyskland og vinder EM.

 

 

 

 

Her inden vi skal møde tyskerne i EM og lige har lavet et nationalt miljøkompromis som skal redde Jorden fra at bukke under for ko-prutter og klimakaos, står det klarere end nogensinde, at vores nationale kendetegn er optimisme. Landet som tjener kassen og gør sin befolkning rigere og rigere, samtidig med at fattigdom, sult og idiotiske krige i øvrigt hærger kloden.

Vi har en fandenivoldsk tro på at vores mikroskopiske land i en makroskopisk verden, er foran andre og kan vise andre hvordan klodens udfordringer bør ordnes. Herunder fodboldturneringer.

Og det er ikke bare en tro. Selv de mest forbitrede Rasmus Modsatter må overgive sig. Vi er landet, hvor en Putin og en Donald Trump er dødsdømte inden de opstår. Så selvfølgelig slår vi Tyskland og vinder EM. Og hvis ikke, finder vi sammen en opmuntrende forklaring på at det alligevel ikke lykkedes.

I øvrigt er det velkendt at de elektromagnetiske kræfter som holder universets mindste bestanddele som atomer og molekyler sammen, er langt stærkere end den tyngdekraft som holder solsystemet sammen og også sørger for at en fodbold går i mål. Hvis vi som ekstremt lille land i verdensrummet er underlagt universelle kræfter som overgår tyngdekraften, så giver det os naturligt nok en tro på at det hele nok skal gå, selv om tyngdekraften lægger bolden i målet for Tyskland eller et af de andre store lande.

 

© Klaus Kjøller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk