Først lagt op 12-10-2020

Senest opdateret 12-10-2023 17:31

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

Åh, jeg kommaer!

 

 

 

Mother Hulk forklarer fra tilskuerpladsen Omvendt Kasket, hvordan han skal tæske modstanderen.

Privatfoto fra TV-video

Instagramprofil-collage af kæresten, som gav Omvendt Kasket ondt i ryggen inden sit stillingsskift

Privatcollage: Klaus Kjøller

 

 

Kvinderne på banen!

Både dansk herrefodbold og herretennis er i krise. Kendt kommentator foreslår nu radikal løsning.

 

Den kendte sportskommentator Relleojk Sualk, foreslog for nyligt i fortvivlelse, at det danske herrelandshold i fodbold byttede med kvindelandsholdet.

--- Det er tydeligt at vores kvinder elsker at spille, sagde han. --- Og nyder at vinde. Og at de har en anfører som alle spillerne elsker, næsten lige så meget som sig selv. Derimod flygter alle de danske herrespillere væk fra bolden, så snart den gives op. Spæner væk, som om de var under kommando, men det er de ikke, fordi træneren hader at give klar besked, men sværger til pædagogiske forklaringer med blafrende plancher.

Græstotter i eget målfelt angreb bagfra

--- Ved sidste nedrykningskamp, fortsætter Sualk. --- mod PølsebyMagles reservehold af kamplystne førtidspensionister, stod herrelandsholdets topspillere det meste af tiden nede i eget målfelt, og trænede fiktive scoringer. To af vores topangribere forstuvede anklen på grund af lumske græstotter, som angreb bagfra, og blev sendt på reservebænken. Alligevel tabte de 0-7. Det må stoppe nu!

Flere kommentatorer har istemt lignende toner. Men på det seneste har interessen samlet sig om tennisskandalen.

Omvendt Kasket i krise

Den danske tenniskomet Omvendt Kasket havde en glitrende forårssæson på perlegrus, og han nåede Qvickie-finalen i French Open uden at spille pralende.

Derefter præsterede han overgumplende godt og nåede også Qvickie-finalen i Wimbledon. Men siden Green Slam-turneringen på robotfræsede græsplæner i Australian Closed-turneringen har resultaterne svigtet, bl.a. på grund af en rygskade.

Og siden da har ketcheren hængt nedad. Hvis den da ikke bliver smadret ned i banen.

Omvendt Kaskets mor og maneger, Mother Hulk, kan hverken gøre til eller fra. Gennem kagleriet på TV 2 Sprot kunne man i andet sæt høre hende opfodre sin søn til at spilde og undlade at gøre sig selv til gris.

--- Øf, øf, skreg hun, indtil dommeren afviste hende.

Knibeøvelser i armene hvert kvarter

--- OK er ikke bare blevet stor. Han er simpelthen så last, nervil og ærkemoralsk, vrisser Mother Hulk. --- I gamle dage kunne han gøre overraskende ting med bolden som om banen var et hundyr som bare ventede på at han kom i gang med alt det forbudte. I dag må tilskuerne lave knibeøvelser i armene hvert kvarter, for ikke at falde i søvn. Og ingen kurver eller tæskelækre på banen. Alt foregår i rette vinkler. Gab. Og jeg er endda hans mor.

--- Det lyder som om Omvendt Kasket fyrer sig selv helt af hver nat? bryder KjoellerNEWS ind. --- Og møder totalt udtømt op til hver kamp i dagtimerne. Han er vel efterhånden en ung mand i sin bedste, mest sparringsdygtige alder.

Kæreste skiftede stilling i forbindelse med OK’s ondt i ryggen

--- Det kan jeg helt afvise. Det her handler udelukkende om tennis, og jeg er hans maneger. Hans kæreste er sød og samarbejdsvillig. Fx var hun straks helt med på at finde en anden stilling, da han fik ondt i ryggen. Hun var ejendomsmægler, men blev nu Omvendt Kaskets personlige massagetræner. Det hjalp efter et par uger, hvor OK fik lov at ligge på ryggen og slappe af ved al intensiv massagerådgivning mellem kl 21 og 7 i en uge.

Dansk fodbold og tennis døjer med samme problem

--- Hvad er din kommentar til sagen om Omvendt Kaskets kæreste? spørger KjoellerNEWS den kendte sportskommentator Relleojk Sualk.

--- Det er samme problem som med herrelandsholdet, fastslår han. --- Kønsfordelingen på banen er uhensigtsmæssig. Hvis bare Omvendt Kasket får sin kæreste på banen som modstander i turneringen, falder alting på plads.

--- Men kan hun overhovedet spille tennis?

--- Fuldstændig ligegyldigt, fastslår Sualk. --- Det bliver en fest. Vi vil igen se en Omvendt Kasket-Karl som vi kender ham: Med en snurrende bold og oprejst ketcher som kommer fra alle steder uden nogen forstår hvordan han gør. Og han vinder – hver gang, som vi er vant til. Fuldstændig som kvindelandsholdet, hvis de erstatter herrerne. Hele landet bliver ellevilde.

 

 

Læs  Gebis og underhylere. Politik hærges jævnligt af jamrende grædekoner, som helt nytteløst kræver mere substans. Det er fodbold-VM og sport herligt fri for.

 

Læs  Sportens grusomme, trygge verden. Sportsjournalistikkens sprog

 

Læs  Fodbold – og håndbold. Kølletæppebank

 

 

© klaus@kjoeller.dk

 

 

 

Britta-historien

Kunst

Videnskab

Politik og medier

Religion og tro

Epistel 666

Åh, jeg kommaer!

 

151217klauskjoellerDKforside.bmp

 

 

Klaus Kjøller, klaus@kjoeller.dk