FORSIDE KJOELLER.dk

ALLE BØGER

KOMMENTARER OG MORALER, MENU 1

KJOELLER NEWS

BREVKASSEN

PROFIL

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

 

Først lagt op 04-05-2021,,senest opdateret 04-05-2021 13:31:07

Henrik Sass Larsen

 

 

Genrejsning af Sass

Henrik Sass Larsens datter forsøger at genrejse sin far i kronik. Jeg har tidligere forsøgt. Forgæves.

 

 

Henrik Sass Larsens 21-årige datter, Nynne Sass Larsen, havde søndag en kronik i Jyllands-Posten. Her anklager hun Ekstra Bladet og BT for at være de bæster som fik Sass ud i kulissen som skurk under Thorning-regeringen. Men i en leder i dag (tirsdag) afviser EB og fremhæver Thorning som skurken.

Det er mærkeligt at Thorning nu optræder som skurk i egen person. Hvor er Corydon blevet af? Det var ellers altid ham der i samtiden blev fremhævet som den egentlige skurk i det forhold. Thorning var mest til pynt. Corydon er også skurk i Sass Larsens anonyme Den hemmelige Socialdemokrat (2014). Og i min Hvem skrev Den hemmelige Socialdemokrat med forfatterbestemmelse af at bogen klart er Sass’ værk med ghostwriter (2014).

Det er dejligt at have en datter som forsvarer ens ære. Men Henrik Sass kan nok godt styre sin begejstring hvis datterens kronik medfører at der igen er nogen der gider interessere sig for hans forfatterskab til Den hemmelige Socialdemokrat. Han har ellers intet at skamme sig over. Jeg har flere gange forgæves offentligt opfordret ham til at tilstå forfatterskabet og dermed også score den ære som tilkommer ham i den anledning.

 

Læs

 

Læs

 

Læs

 

 

Læs

 

Læs

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk

 

 

 

 

 

 

 

Kjoeller.dk

Seneste kommentarer

KjoellerNEWS

Alle bøger