Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Aldrig udsendt til pressen, grundet forfatterens afsky for undertrykkelse.

Bibliotekerne fik dog mulighed for at lave en lektørudtalelse:

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

2023, paperback, 2. rev. udg. 17. oplag

2004, 2007, paperback, 2016, print on demand. ePub

2015- , print on demand. ePub siden 2013

 

 

 

 

Først lagt op 09-02-2024; senest opdateret 09-02-2024 18:11:53

 

Biden svarer vredt Justitsministeriets særlige rådgivere: -- I’m elderly and know what the hell I’m doing. My memory is fine and has not gotten worse during my presidency.”

Privatfoto fra TV: Klaus Kjøller

 

Respekt for gamle, som knokler. Men..

Men USA’s præsident bør altid være i stand til at skelne mellem verdens forskellige ledere og aldrig forveksle en død-alvorlig afhøring med et absurd drama af Samuel Beckett.

 

 

 

 

En 345-siders rapport fra US’s Justitsministerium har konstateret at præsidentens hukommelse har ”betydelige begrænsninger”. Fx kunne han ikke, da han blev interviewet af de særlige rådgivere, hverken huske hvornår han var vice-præsident (fra 2009 til 2017) eller hvornår hans søn, Beau, døde (2015).

Præsidenten har omgående svaret igen med en pressekonference. Og kom i den forbindelse bl.a. til at referere til den ægyptiske leder Abdul Fattah al-Sisi som ”præsident af Mexico.” Og han fastslog desuden, at han ikke mente, det rager Justitsministeriets særlige rådgivere, hvornår hans søn døde. Og begrunder det med en replik som kun passer ind i et absurd skuespil: ”I don’t need anyone to remind me when he [Beau Biden] passed away.”

Selvfølgelig skal vi have respekt for ældre som fortsætter med deres arbejde til de er langt op i årene. Det rummer mange glæder.

Men når arbejdet bl.a. består i at undgå at vor klode går under i atomkaos, bør alle – også det demokratiske partis elite – forstå at det aldrig kan udføres trygt af et menneske som ofte forveksler navne på verdens ledere, og som kan forveksle en seriøs afhøring med et absurd skuespil af Samuel Beckett.

 

© Klaus Kjøller

 

 

 

Læs

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk