Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Aldrig udsendt til pressen, grundet forfatterens afsky for undertrykkelse.

Bibliotekerne fik dog mulighed for at lave en lektørudtalelse:

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

2023, paperback, 2. rev. udg. 17. oplag

2004, 2007, paperback, 2016, print on demand. ePub

2015- , print on demand. ePub siden 2013

 

 

 

 

Først lagt op 26 -02-2024; senest opdateret 19-03-2024 12:40:46

 

Putin omgivet af ungdom og borgere efter sin 87 %’s sejr ved præsidentvalget, 17-03 2024.

Privatfoto fra TV: Klaus Kjøller

 

Putin, komediens førende skurk

 

Han er ligeså nødvendig i dansk tv, som morderen er i en krimi. Den skræk han leverer, er uerstattelig værdifuld for indslagenes seertal.

 

 

 

 

 

Uden en skurk, dør komedien. Det gælder også Den politiske TV-Komedie som er demokratiets bærende institution for de 94% ikke-nørdede vælgere i landet. Derfor er Putin så nødvendig – også i dansk public service-tv.

Men pointen ved Putin i dansk (og i alle mulige andre europæiske demokratiers) tv er, at dansk tv så gang på gang kan redde os fra ham ved at kommentere hans propaganda-TV hensigtsmæssigt. Sådan er det i hvert fald lige nu. Vi er stadig et frit land. Og hver gang dansk tv redder os fra skurken ved hjælp af stoffets redaktion og kommentering, bliver vi beroliget.

Teknikken bag dansk tv’s brug af Putin er at den skræk som Putin-figuren så let rejser hos enhver dansk borger, garanterer at seerne i stort tal bliver hængende på indslagene med ham. Selv om man måske synes, han er en lille nar med et latterligt stort ego, så holder man alligevel øje med, hvad manden har gang i. Og vurderer hvor langt han mon vil gå, mens man lytter til danske eksperters og kommentatorers vurderinger.

Derfor kan vores public service-TV-medier ikke bare lukke ned for ham, således som jeg tilsyneladende prækede i kommentaren forleden: ”DR, TV 2 og Putins propaganda”. Han er ligeså nødvendig i tv, som morderen er i en krimi. Den skræk han leverer, er uerstattelig værdifuld for indslagenes seertal.

Selvfølgelig slipper der så en del af den russiske Putin-propaganda med over i dansk og britisk public service-TV. Se fotoet over denne kommentar. Her kan man måske godt – med henblik på næste valg om nogle år -- i vores lokale, danske tv allerede nu begynde at overveje at lade en uafhængig ekspert fra propaganda-branchen, undskyld PR- og kommunikations-branchen skære ham solidt ned i en nøgtern analyse, mens han igen spontant jubler over sin overraskende store sejr. Som jo allerede nu er dømt til at blive højere end 87%.

 

 

© Klaus Kjøller

 

 

 

Læs

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk