Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Aldrig udsendt til pressen, grundet forfatterens afsky for undertrykkelse.

Bibliotekerne fik dog mulighed for at lave en lektørudtalelse:

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

2023, paperback, 2. rev. udg. 17. oplag

2004, 2007, paperback, 2016, print on demand. ePub

2015- , print on demand. ePub siden 2013

 

 

 

 

Først lagt op  31-05-2024. Senest opdateret 31-05-2024 12:39:39

 

31-05-2024: Så blev Trump fundet skyldig af alle 12 nævninge i New York. Hans selvskabte martyrium for at redde USA fra demokraternes vanrøgt tegner sig tydeligt.

Foto: KK privatfoto fra BBC NEWS

 

Realityshowet er blevet for virkeligt

 

Trumps angreb på og had til systemet her i valgkampen tegner en præsident som vil kræve mere end 4 år til. Og som ved, hvordan man som præsident i TV-realityshowet opnår det.

 

 

 

 

Nu må USA vise at demokratiet har nosser. At der er en grænse -- trods Trumps succes med at gøre sine fire retssager mod systemet US til en del af sin kampagne for endnu en præsidentperiode. En grænse for, hvad underklassen i det amerikanske samfund, finder acceptabelt hos en præsidentkandiddat.

Det værste er ikke at Trump lyver. Det værste er at store dele af det, man ikke må kalde underklassen i det amerikanske samfund, jubler hver gang han lyver. De elsker kun hans løgne og uforskammetheder, fordi de føler sig udenfor ”systemet” og derfor er vilde med hans gakkede oprør som giver dem håb om noget bedre.

Hvis ingen i det republikanske partis top melder sig ud af Trumps succesfulde TV-realityshow og dermed tager noget af fremdriften ud af Trumps martyrium i folkedybet, kan landet være færdigt som Jordens mægtigste demokrati. Trumps angreb på og had til systemet her i valgkampen tegner en præsident som vil kræve mere end 4 år til. Og som ved hvordan man som virkelighedens præsident i TV-realityshowet opnår det.

Trump har lært os alle at demokrati er et TV-realityshow. Og han viser i øjeblikket, at han klart er Jordens største politiske TV-reality-stjerne. Han skaber et show, som vi alle ville elske – bare det ikke var så uhyggeligt virkeligt.

 

© Klaus Kjøller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk