Et fremragende arbejdsredskab for både politikere, Iobbyister, spindoktorer og chefer og for de vælgere og medarbejdere, der gerne vil vide, hvad de kan blive udsat for, og som har lyst til at tage del i spillet om magten.

Lisbeth Knudsen, Berlingske Tidendde

 

Bogen anbefales med den varmeste kynisme.

Jakob Levinsen, Jyllands-Posten, 5 stjerner

 

 En fræk og rap bog er det, ikke anbefalelsesværdig for svage, uanstændige sjæle, men nyttig for andre som vaccination mod tidens lumpenhed.

Johannes Værge, Weekendavisen

Og så opfordrer han ellers til, at man gør hans bog til pensum i 9. klasse. Fulgte Undervisningsministeren hans råd, ville velfærdsstaten bryde sammen. (Anna Libak, Weekendavisen).

 

Kjøllers ligefremme skrivestil og opfindsomme eksempler får én til at briste i latter flere gange. Man bliver efter læsningen af bogen også bedre i stand til at forstå, hvad der foregår i det politiske liv, i organisationerne, i virksomhederne og i alle andre fora. (Erhvervsbladet).

 

Hans argumentation og eksempler er (desværre!) ret overbevisende. (John Chr. Jørgensen, Ekstra Bladet)

Aldrig udsendt til pressen, grundet forfatterens afsky for undertrykkelse.

Bibliotekerne fik dog mulighed for at lave en lektørudtalelse:

Selvhjælpsbog, hvor du i teori og letforståelig praksis lærer at bruge "magtens enkle teknikker". For alle der ønsker at blive klogere på, hvad magt er for en størrelse.

Forfriskende direkte bog om magt, der kan få alle til at reflektere over sin egen rolle i spillet om magten.

2023, paperback, 2. rev. udg. 17. oplag

2004, 2007, paperback, 2016, print on demand. ePub

2015- , print on demand. ePub siden 2013

 

 

 

 

Først lagt op 22-01-2024; senest opdateret 22-01-2024 12:41:20

 

Kongelig skuespiller Jørgen Reenberg gjorde admiralsuniformen landskendt og beviste at den kræver god plads til dansetrin, mens der synges.

Foto: Klaus Kjøller fra YouTube

 

Admiralbalkoner!

 

Hvis Kong Frederik X (det tidligere Twitter) skal leve fuldt op til sin admiralsuniform, kræver det større balkoner på slottene.

 

 

 

 

Ja, vores Kong Frederik X er flot i admiralsuniform. Og holdt også fin tale med slagord, rettelse: valgsprog, på balkonen. Og få dage efter udkom ovenikøbet en velskreven bog-succes med ”Kongeord”.

Nej, der manglede ikke flotte uniformer, kjoler, ord, gebærder eller råb på balkonen, da Frederik X blev konge i admiralsuniform. Fint.

Men hvor var dansen? Og endnu vigtigere: Visen?

Nu er kongeudnævnelsen kommet så meget på afstand, at det er på tide at sige ligeud uden frygt for alvorlige repressalier, at en admiralsuniform her i landet ikke bæres – hverken på balkoner eller andre steder -- uden det skaber ganske bestemte forventninger i forsamlede folkemasser.

Det var nyligt afdøde kongelige skuespiller Jørgen Reenberg der gjorde admirals-uniformen berømt i hele den danske nation, da han sang den herlige ”Admiralens vise” om kors, bånd og stjerner.

Da det allerede står klart, at admiralsuniformen er kommet for at blive på kroppen af Kong Frederik X på fremtidige balkonscener, bør landets vigtigste slotsbalkoner hurtigst muligt udvides og indrettes så tilskuere nede på pladsen også kan se de dansetrin som alle forventer, mens visen synges.

 

© Klaus Kjøller

 

 

 

Læs

 

 

Læs

 

Læs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klaus Kjøller, © klaus@kjoeller.dk