Løkke underskrev FN’s migrantpagt, fordi den fastslår, at landene fortsat selv suverænt fastlægger deres nationale udlændingepolitik. Men han underskrev den ikke, fordi pagten gør det lettere for migranter at udvandre og komme til Danmark og andre i-lande. Men da man ikke både kan underskrive og ikke underskrive samme pagt, så underskrev han, fordi pagten hverken gør fra eller til. Derfor ville det virke absurd, hvis han ikke underskrev. Som om han kæmpede imod noget, som hverken gør fra eller til.

 

Kjoeller.dk   11-12-2018 15:36

1103DenPolitiskeKomedieForside.jpg

001.jpg

130526beskSomDRfors.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ballon de Nonsens

At den norske fodboldstjerne Ada Hegerberg ikke blev spor krænket, og at en fransktalende mands undskyldning med ”dårligt engelsk” var åbenlyst absurd, gjorde kun medierne ekstra vilde.

 

 

 

Catch 22: Mens vi venter på indvandrerchippen

Bioscience, kunstig intelligens og lignende eksploderer i disse år og laver alting grundlæggende om. Ingen aner hvordan, men alle håber det bedste.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

Køllebank: Molbo-mobning

Molslinjen terroriserer bornholmerne med dummebøder og en færge, som ikke sejler i blæsevejr.

 

 

Køllebank: Dansk Trump

Gang på gang siger han ligeud, hvad han mener, i lodret strid med sit partis politik. Hvis han også – i stedet for at angre og trække i land – lærer at angribe journalister for fake news, så er den hjemme.

 

Storyboard: EXODUS – vejen frem for Sass

Sass’ nye bog demonstrerer, at han nu har så meget magt over parti og medier, at han ikke mere behøver frygte konsekvenserne af at sige: ”Ja, det var mig, der skrev ’Den hemmelige socialdemokrat’. Men det var selvfølgelig nødvendigt, at jeg afviste det. Det troede jeg alle vidste.”

 

 

Køllebank: Britta tester Finansloven

Finanslovens vigtigste opgave er at lægge en økonomisk linje, som fører til 2-3 rystende skandaler om året. Hverken mere eller mindre.

 

 

 

 

 

 

Zætning: Tys tys, mor arbejder

Døtre ville ikke ødelægge mors arbejdsglæde med dumme spørgsmål.

 

 

Kølletæppebank: Ustyrlig styrelse

En møgsag i pressen var nødvendig for, at Socialstyrelsen blev tvunget til at opdage millioner, som man i 16 år ikke vidste, man manglede (med Kjoeller NEWS-bonus)

 

 

Køllebank: Vejdirektorat i overhalingsbane

Ingen tør gætte på, hvor langt op over 113,6 km/t Vejdirektoratet vil have banket gennemsnitshastigheden på motorvejene, før de indstiller ”Hold til højre”-kampagnen.

 

 

 

 

 

Seneste nyt 01-11-2018

“Algoritmen som åd sin skaber” udkommer officielt. Og er samme dag i Bogmarkedet med forsiden og teksten på omslagets bagside.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

ALLE BØGER

ALLE KOMMENTARER

KJOELLER NEWS

MEST LÆSTE PÅ KJOELLER.dk

BEDST SÆLGENDE BØGER

KLAUSKJOELLER.dk

 

 

Først lagt op i 1998, senest opdateret 11-12-2018 15:36:30

151217klauskjoellerDKforside.bmp

© klaus@kjoeller.dk