Bøgerne kan ordnes i 5 familier

1103DenPolitiskeKomedieForside.jpg

001.jpg

130526beskSomDRfors.jpg

 

ALLE BØGER

Forlaget KJOELLERdk

FORFATTER- OG BOG-KOMMENTARER

LEKTOREN SOM IKKE VILLE DØ

REDAKTØRERNE LEVE!

DEN ALMÆGTIGE FORFATTER

FORFATTERBANKET

BEDST SÆLGENDE BØGER TOTALT

MEST POPULÆRE BØGER PÅ SAXO.com

 

 

Først lagt op 21-05-2016, senest opdateret 13-01-2021 13:32

 

 

 

 

 

 

hører under Konsulentfirmaet Klaus Kjøller, som så verdens lys i 1993.

Mail: klaus@kjoeller.dk

CVR-/SE-nummer 16 78 95 85

Forlaget udgiver normalt kun bøger skrevet af forfatteren Klaus Kjøller eller af Arne Ossian. Forlagets første bog var E-håndbog for undertrykte – med nøgle til kommissærernes bullshit, 2013. Det var en e-bog i ePub-format. Den er i 2015 også udkommet som paperback (Håndbog for undertrykte…).

Klaus Kjøller er en ikke-prisbelønnet forfatter, som aldrig har været indstillet til en pris. Han (altså mig, men det virker fjollet her at skrive i første person) har aldrig søgt og derfor heller aldrig modtaget støtte fra fonde eller råd til sine mere end 50 udgivelser på 15 forskellige, nordiske forlag, bortset fra to videnskabelige arbejder, som blev støttet af Københavns Universitet. Læs mere.

Alle forlagets bøger kan købes i netboghandelen SAXO.com. Alle forlagets paperbacks kan desuden købes i enhver anden boghandel. Visse af forlagets e-bøger kan købes i iTunes Bookstore og i andre netboghandeler. Visse af disse kan lånes i e-reolen.

Det tilstræbes at alle bøger som udgives af forlaget, udgives både på papir (print-on-demand) og som e-bog i e-pub-format. Alle bøger udgives via Saxo Publish. Det betyder at de isbn-numre som bøgerne har, teknisk angiver at forlaget er Saxo Publish.

Læs om overvejelserne bag forlaget i kommentaren Den almægtige forfatter.

Se listen over forlagets bøger (kun bøger fra og med 2013).

Se hitlisten over forlagets mest indbringende titler.

Læs om vigtige sammenhænge mellem bøgerne (også med bøger før 2013, udgivet på andre forlag)

Se (næsten) alle bøgernes familieforhold.

 

 

 

 

Kommentarer om at være forfatter, og kommentarer i forbindelse med bøger (seneste først)

 

Artikel: Trump i dansk skønlitteratur: Trumps tweets efter præsidentvalget gør hans oprindeligt groteske, tre tweets i en dansk roman som udkom i 2019, yderst realistiske.

Catch 22: Bogforurening: Redaktørerne på de etablerede forlag er forfatteres adgang til den livgivende PR-karrusel mellem Politikens litteraturjournalistik og de store forlags informations- og reklameafdelinger og dermed til de mange læsere.

Kølletæppebank: Forfatterbanket: Så længe bogbranchen har en klart tænkende nestor, der kalder lort for lort, og en forfatter, der med lethed og ynde kan få seriøse aviser til at smøre sine gamle sort-hvide fotografier ud over forsiden, så går dansk litteratur ikke i hundene.

Forlæggerens forbandelser: Når man ikke bare er forfatter, men også forlægger, kræver det ikke kun et stort ego, men vistnok egentligt storhedsvanvid.

Science fiction om kap med tiden: Den amerikanske præsident hed Donald til fornavn allerede i fremtidsromanen ”2022”s oprindelige manuskriptversion fra 1999. [Erindringskommentar]

Læren af Muhammedsagen: Hvis den svage argumenterer godt for noget, som den stærke er imod, så får den svage stryg. Denne vigtige detalje udelades ofte, når skolen underviser eleverne i demokrati.

Erik Hansen var mange ting: Sprogforsker, professor, formand for Dansk Sprognævn, forfatter, stifter af populært tidsskrift, sproglig klummeskriver, klichéhader og kommarevolutionær.

”Nu har jeg jo ikke læst hele bogen”. Det er nødvendigt, at en forfatter til en nyudgiven bog forbereder sig til at kunne svare på spørgsmål fra en journalist, som ikke har læst bogen, men bare sidder med den i hånden.

Tak fordi I kom. ”Tak fordi du kom”. Realityshowet DEMOKRATI bliver nok min sidste bog om vores politiske system. Der er ikke mere nyt at sige. Kun markedsføringen af det allerede udgivne kan blive bedre.

Mit liv som hemmelig forfatter. Min sande forfatterbiografi er så latterlig og rystende, at den – selv om den er virkelig – kun er til at udholde, hvis den fortælles af en dygtig komedieskriver. For selv min ambition om ikke at afsløre mine store, nærmest ubegrænsede ambitioner, blev en fiasko.

Obama, Trump og Kjøller. Den korteste vej for en ukendt forfatter til at skaffe massevis af frivillige læsere til sine tekster er at lade tasterne hvile og gå ud i verden og komme i klammeri med kendte. To gange i nyere tid havde jeg chancen for at blive kendis. Begge gange svigtede jeg.

Bogen, der skaffede mig til tops til klaps på universitetet. Jeg er vist den eneste forsker på Københavns Universitet, som nogensinde har fået forbud mod at sige ”røv”, når han taler med pressen. Men folk forstår nu engang bedst de råd, man giver, når man kalder en spade for en spade – og en røv for en røv.

Mislykket flugt med Image. Sjældent har et flugtforsøg fra faglitteraturen været en større fiasko, end dengang jeg i 1996 skrev bogen Image for at starte mit folkelige gennembrud med romaner. Og nu sættes der trumf på fiaskoen med udgivelsen af Image’s 2. reviderede udgave.

Trilogien, som tog forfatteren bagfra. Det har været en lang, intens tur for mig fra 1973 til i dag. Det er blevet til mange bøger om politisk kommunikation. Og det giver god mening, hvis turen afsluttes med denne trilogi, hvor nye læsere kan begynde, uden at det er nødvendigt at gøre hele rejsen med.

Håndbog i danskernes nationalsport, sort arbejde. "Netværk på godt og ondt" er nu udkommet i sin tredje trykte version. Bogens skæbne er sammenvævet med "Manipulation. En håndbog"'s sejrsgang på en overraskende måde.

Jeg er Frank Underwood. Hvis vi i dansk politik indførte ”den fjerde væg”, så ville ingen af vores politikere nogensinde bruge den til det, som forfatterne til ”House of Cards” bruger den til: at opbygge Frank Underwood som et politisk monster, der overgår selv de mest politikerlede vælgeres værste forestillinger om politikere.

Claes Kastholms død: en grovhed, vi godt kunne have undværet. Det var aldrig blevet til ”Groft sagt” for mig uden Claes. Men nu er det så blevet ”Groft sagt” for os alle uden Claes.

Er Mogens Lykketoft den hemmelige socialdemokrat? Lykketoft er med sin lækkede tale sprunget ud som en yderst risikovillig, ja dumdristig kommunikator. Var det samme dødsforagtende politiske kommunikator, der narrede alle og slog gækken løs med ”Den hemmelige socialdemokrat”? En nærliggende tanke, som fortjener granskning.

Hvorfor jeg aldrig er blevet til noget. En læsekreds har i en mail undret sig over, at jeg, som har skrevet så mange selvhjælpsbøger, ikke selv har gjort en mere storslået karriere.

Kjøller lægger kortene på bordet: Sensationelt indblik i strengt hemmelige konsulentudtalelser om manuskriptet til Dronningens hund

Corydons ambivalente afgang. Forfatteren til den anonyme politiske satire Den hemmelige socialdemokrat må ærgre sig over, at detroniserede Corydon så hurtigt blev befriet af sine brødre i McKinsey. Men gruppeformand Henrik Sass Larsen kan være godt tilfreds.

Færdig på Københavns Universitet. "Landets mest provokerende sproglige rådgiver takker af", skriver Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab i overskriften til sin indbydelse til arrangementet.

Den unævnelige socialdemokrat

Den afslørede socialdemokrat

Tekstanalyse: Den anonyme brevskriver

Mit martyrium

Mordet på kætter Kjøller

Selvdestruktion på scenen

Forfatteren som kilde til lidelser

Dansk Sprogpolitik+Plus

Dopingkontrol i kulturlivet

Strategi for kedelige forfattere

Tal eller dø. Selv om man har undervist på universitetet i 20 år, kan man lære meget ved at drage ud på landevejene.

Stop ydmygelserne: Sælg!

Anti-kommentar

Løfter som holder – uanset hvad

Troen på teksten

Den filosofiske spørgsmålsgenerator

Forfatterens svar på anmeldernes fristelser, eller: Programerklæring

Skriv dine bøger før du sidder med ble

Fra hjemmeside til netsted

Hvad kan en forfatter bruge et netsted til?

 

 

 

 

 

 

Opdatering 08-12-2019 Layoutforbedringer.

12-06-2016: Layoutforbedringer.

03-07-2016: links til kommentarer om at være forfatter mm indsat.

15-03-2018: links opdateret, layout forbedret

02-04-2018: Layout forbedret.

14-11-2020: Nyt forlagsbomærke i overskrift(forsøg)

 

 

 

 

 

 

 

Kjoeller.dk

Seneste kommentarer

KjoellerNEWS

Alle bøger

 

 

 

 

Kjoeller.dk er først lagt op 21-05-2016, senest opdateret 13-01-2021 13:32:36

 

 

© klaus@kjoeller.dk